POLITIKA PRIVATNOSTI

Pristupanjem sajtu Febulloz (febulloz.com), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu Fabulloz (fabulloz.com), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

  • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
  • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
  • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Fabulloz (fabulloz.com) ili neku treću stranu, sa kojom Fabulloz (fabulloz.com) ima poslovnu saradnju.

Podaci koji se prikupljaju su sledeći: ime i prezime, adresa, broj telefona, email adresa i IP adresa svakog pojedinačnog pristupa servisu. Za pravna lica prikupljaju se podaci o punom nazivu pravnog lica, PIB-u (ukoliko postoji), matičnom broju, adresi sedišta pravnog lica, imenu i prezimenu kontakt osobe ispred pravnog lica, telefonu kontakt osobe, emailu kontakt osobe, adresi isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese sedišta) i IP adresi svakog pojedinačnog pristupa servisu.

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Fabulloz (fabulloz.com), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Zaštita podataka

Pristup Vašim podacima imaju samo ovlašćeni zaposleni, kojima su neophodni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

Fabulloz neće svesno sakupljati internet kontakt podatke od maloletnih lica (u skladu sa zakonskim zahtevima), te ukoliko saznamo da raspolažemo ličnim podacima o nekom detetu ili maloletnom licu, takve podatke ćemo obrisati iz naših sistema. Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene od, ili isporučene osobama do 18 godina.

Podaci o ličnosti se obrađuju u elektronskom obliku na automatizovan način, ili u štampanom obliku na neautomatizovan način.

Prava posetioca sajta, čiji se podaci obrađuju:

-pravo da dobijete potvrdu da li obrađujemo vaše podatke o ličnosti

-pravo pristupa vašim podacima i ispravku u slučaju greške

-pravo da zahtevate prekid obrade vaših podataka o ličnosti

-pravo na brisanje vaših podataka o ličnosti

Za informacije o politici upotrebe kolačića, posetite sledeći link

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, ili mejlom na office@poverenik.rs ili telefonom na +381 11 3408 900

Korpa